Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g226g429kcal33.9g0g33.9g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)75g45kcal0.8g3.4g3g0g
Korppujauho 38g138kcal3.9g28.2g0.4g2g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 2.3g0.7kcal0.1g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 2.3g12kcal0g0g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Ruisjauho kokojyväjauho 11g34kcal1g6.3g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g1406kcal82.8g93g78.2g10.2g
Valittu annoskoko432g703kcal41.4g46.5g39.1g5.1g
Annoskoko puolitettuna216g352kcal20.7g23.3g19.6g2.6g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.8g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857