Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g376g715kcal56.4g0g56.4g0g
Sipuli (kuorittu)113g31kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)125g75kcal1.3g5.6g5g0g
Korppujauho 63g230kcal6.6g47g0.6g3.3g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 3.8g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 3.8g20kcal0g0g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.8g0.2g0.4g
Ruisjauho kokojyväjauho 19g57kcal1.6g10.4g0.4g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g2344kcal137.6g154.4g130.2g16.6g
Valittu annoskoko720g1172kcal68.8g77.2g65.1g8.3g
Annoskoko puolitettuna360g586kcal34.4g38.6g32.6g4.2g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.7g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857