Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g452g858kcal67.7g0g67.7g0g
Sipuli (kuorittu)136g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)151g90kcal1.5g6.8g6g0g
Korppujauho 75g276kcal7.9g56.4g0.8g4g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 4.5g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 4.5g24kcal0g0g2.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Ruisjauho kokojyväjauho 23g69kcal2g12.5g0.4g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g2812kcal165.2g185.4g156.2g20g
Valittu annoskoko864g1406kcal82.6g92.7g78.1g10g
Annoskoko puolitettuna432g703kcal41.3g46.4g39.1g5g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.7g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857