Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha480g797kcal91.2g0g48g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g360g101kcal4g18.4g1.1g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g120g419kcal8.4g24g32.4g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g24g98kcal1.7g0.5g7g0g
Ketsuppi, Felix12g11kcal0.1g2.5g0.1g0g
Salsa medium (Rainbow)30g7.5kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2052g2866kcal211.4g93.4g177.4g1g
Valittu annoskoko1026g1433kcal105.7g46.7g88.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna513g717kcal52.9g23.4g44.4g0.3g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.6g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006