Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha640g1062kcal121.6g0g64g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g480g134kcal5.3g24.5g1.4g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g160g558kcal11.2g32g43.2g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g32g131kcal2.2g0.6g9.3g0g
Ketsuppi, Felix16g14kcal0.2g3.4g0.1g0g
Salsa medium (Rainbow)40g10kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2736g3822kcal281.8g124.4g236.2g1.2g
Valittu annoskoko1368g1911kcal140.9g62.2g118.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna684g955kcal70.5g31.1g59.1g0.3g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006