Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha720g1195kcal136.8g0g72g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g540g151kcal5.9g27.5g1.6g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g180g628kcal12.6g36g48.6g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g36g148kcal2.5g0.7g10.4g0g
Ketsuppi, Felix18g16kcal0.2g3.8g0.1g0g
Salsa medium (Rainbow)45g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3078g4299kcal317g139.8g265.6g1.4g
Valittu annoskoko1539g2150kcal158.5g69.9g132.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna770g1075kcal79.3g35g66.4g0.4g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006