Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha80g133kcal15.2g0g8g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g60g17kcal0.7g3.1g0.2g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g20g70kcal1.4g4g5.4g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g4g16kcal0.3g0.1g1.2g0g
Ketsuppi, Felix2g1.8kcal0g0.4g0g0g
Salsa medium (Rainbow)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g478kcal35.4g15.6g29.6g0.2g
Valittu annoskoko171g239kcal17.7g7.8g14.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna86g120kcal8.9g3.9g7.4g0.1g
Arvot/100g100g140kcal10.4g4.6g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006