Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g600g168kcal6.6g30.6g1.8g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g200g698kcal14g40g54g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g40g164kcal2.8g0.8g11.6g0g
Ketsuppi, Felix20g18kcal0.2g4.2g0.1g0g
Salsa medium (Rainbow)50g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3420g4777kcal352.4g155.6g295.2g1.6g
Valittu annoskoko1710g2389kcal176.2g77.8g147.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna855g1194kcal88.1g38.9g73.8g0.4g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006