Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha160g266kcal30.4g0g16g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g120g34kcal1.3g6.1g0.4g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g40g140kcal2.8g8g10.8g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g8g33kcal0.6g0.2g2.3g0g
Ketsuppi, Felix4g3.6kcal0g0.8g0g0g
Salsa medium (Rainbow)10g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g955kcal70.4g31g59g0.4g
Valittu annoskoko342g478kcal35.2g15.5g29.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna171g239kcal17.6g7.8g14.8g0.1g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006