Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g150g42kcal1.7g7.7g0.5g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g50g175kcal3.5g10g13.5g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g10g41kcal0.7g0.2g2.9g0g
Ketsuppi, Felix5g4.5kcal0g1g0g0g
Salsa medium (Rainbow)13g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana855g1194kcal88g38.8g73.8g0.4g
Valittu annoskoko428g597kcal44g19.4g36.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna214g299kcal22g9.7g18.5g0.1g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006