Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha240g398kcal45.6g0g24g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g180g50kcal2g9.2g0.5g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g60g209kcal4.2g12g16.2g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g12g49kcal0.8g0.2g3.5g0g
Ketsuppi, Felix6g5.4kcal0.1g1.3g0g0g
Salsa medium (Rainbow)15g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1026g1433kcal105.8g46.6g88.4g0.4g
Valittu annoskoko513g717kcal52.9g23.3g44.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna257g358kcal26.5g11.7g22.1g0.1g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006