Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha320g531kcal60.8g0g32g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g240g67kcal2.6g12.2g0.7g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g80g279kcal5.6g16g21.6g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g16g66kcal1.1g0.3g4.6g0g
Ketsuppi, Felix8g7.2kcal0.1g1.7g0g0g
Salsa medium (Rainbow)20g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g1911kcal140.8g62.2g117.8g0.6g
Valittu annoskoko684g955kcal70.4g31.1g58.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna342g478kcal35.2g15.6g29.5g0.2g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006