Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g173g49kcal1g10.3g0.3g4.3g
Peruna, vanha, kuorittu 400g305kcal7.5g62g0.8g4g
Maissi, pakaste (Spar) 200g53g59kcal2.2g10.5g1.2g0g
Lihapulla 1kpl/15g200g480kcal30g18.8g30g1.2g
Makaroni, tumma 160g575kcal21.6g105.1g4.8g9.4g
Vesi667g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.3g15kcal0.5g0.4g1.2g0g
Turun sinappi, mieto21g41kcal1.1g6g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g3046kcal127.8g426.2g79.2g37.8g
Valittu annoskoko1680g1523kcal63.9g213.1g39.6g18.9g
Annoskoko puolitettuna840g762kcal32g106.6g19.8g9.5g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180735