Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g217g61kcal1.3g12.9g0.4g5.4g
Peruna, vanha, kuorittu 500g381kcal9.4g77.5g1g5g
Maissi, pakaste (Spar) 200g67g74kcal2.8g13.1g1.5g0g
Lihapulla 1kpl/15g250g600kcal37.5g23.5g37.5g1.5g
Makaroni, tumma 200g719kcal27g131.4g6g11.8g
Vesi833g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.7g19kcal0.6g0.5g1.5g0g
Turun sinappi, mieto27g51kcal1.3g7.5g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4200g3808kcal159.8g532.8g99g47.4g
Valittu annoskoko2100g1904kcal79.9g266.4g49.5g23.7g
Annoskoko puolitettuna1050g952kcal40g133.2g24.8g11.9g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180735