Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Peruna, vanha, kuorittu 600g457kcal11.3g93g1.2g6g
Maissi, pakaste (Spar) 200g80g89kcal3.4g15.7g1.8g0g
Lihapulla 1kpl/15g300g720kcal45g28.2g45g1.8g
Makaroni, tumma 240g863kcal32.4g157.7g7.2g14.2g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi8g22kcal0.7g0.6g1.8g0g
Turun sinappi, mieto32g61kcal1.6g9g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g4569kcal192g639.4g118.8g57g
Valittu annoskoko2520g2285kcal96g319.7g59.4g28.5g
Annoskoko puolitettuna1260g1142kcal48g159.9g29.7g14.3g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180735