Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g303g85kcal1.8g18g0.6g7.6g
Peruna, vanha, kuorittu 700g533kcal13.2g108.5g1.4g7g
Maissi, pakaste (Spar) 200g93g104kcal3.9g18.3g2.1g0g
Lihapulla 1kpl/15g350g840kcal52.5g32.9g52.5g2.1g
Makaroni, tumma 280g1007kcal37.8g184g8.4g16.5g
Vesi1167g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi9g26kcal0.8g0.7g2.1g0g
Turun sinappi, mieto37g71kcal1.9g10.5g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g5331kcal223.8g745.8g138.6g66.4g
Valittu annoskoko2940g2665kcal111.9g372.9g69.3g33.2g
Annoskoko puolitettuna1470g1333kcal56g186.5g34.7g16.6g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180735