Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g347g97kcal2.1g20.6g0.7g8.7g
Peruna, vanha, kuorittu 800g609kcal15g124g1.6g8g
Maissi, pakaste (Spar) 200g107g118kcal4.5g20.9g2.5g0g
Lihapulla 1kpl/15g400g960kcal60g37.6g60g2.4g
Makaroni, tumma 320g1151kcal43.2g210.2g9.6g18.9g
Vesi1333g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g30kcal1g0.7g2.5g0g
Turun sinappi, mieto43g81kcal2.1g11.9g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g6093kcal255.8g851.8g159g76g
Valittu annoskoko3360g3046kcal127.9g425.9g79.5g38g
Annoskoko puolitettuna1680g1523kcal64g213g39.8g19g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180735