Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g43g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Peruna, vanha, kuorittu 100g76kcal1.9g15.5g0.2g1g
Maissi, pakaste (Spar) 200g13g15kcal0.6g2.6g0.3g0g
Lihapulla 1kpl/15g50g120kcal7.5g4.7g7.5g0.3g
Makaroni, tumma 40g144kcal5.4g26.3g1.2g2.4g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.3g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Turun sinappi, mieto5.3g10kcal0.3g1.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g761kcal32.2g106.6g19.8g9.6g
Valittu annoskoko420g381kcal16.1g53.3g9.9g4.8g
Annoskoko puolitettuna210g190kcal8.1g26.7g5g2.4g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180735