Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g433g121kcal2.6g25.8g0.9g10.8g
Peruna, vanha, kuorittu 1000g761kcal18.8g155g2g10g
Maissi, pakaste (Spar) 200g133g148kcal5.6g26.1g3.1g0g
Lihapulla 1kpl/15g500g1200kcal75g47g75g3g
Makaroni, tumma 400g1438kcal54g262.8g12g23.6g
Vesi1667g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi13g37kcal1.2g0.9g3.1g0g
Turun sinappi, mieto53g101kcal2.7g14.9g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g7615kcal319.8g1065g198.6g94.8g
Valittu annoskoko4200g3808kcal159.9g532.5g99.3g47.4g
Annoskoko puolitettuna2100g1904kcal80g266.3g49.7g23.7g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180735