Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Peruna, vanha, kuorittu 150g114kcal2.8g23.2g0.3g1.5g
Maissi, pakaste (Spar) 200g20g22kcal0.8g3.9g0.5g0g
Lihapulla 1kpl/15g75g180kcal11.2g7g11.2g0.4g
Makaroni, tumma 60g216kcal8.1g39.4g1.8g3.5g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2g5.6kcal0.2g0.1g0.5g0g
Turun sinappi, mieto8g15kcal0.4g2.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g1142kcal47.8g159.4g29.8g14g
Valittu annoskoko630g571kcal23.9g79.7g14.9g7g
Annoskoko puolitettuna315g286kcal12g39.9g7.5g3.5g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180735