Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g87g24kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Peruna, vanha, kuorittu 200g152kcal3.8g31g0.4g2g
Maissi, pakaste (Spar) 200g27g30kcal1.1g5.2g0.6g0g
Lihapulla 1kpl/15g100g240kcal15g9.4g15g0.6g
Makaroni, tumma 80g288kcal10.8g52.6g2.4g4.7g
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.7g7.5kcal0.2g0.2g0.6g0g
Turun sinappi, mieto11g20kcal0.5g3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g1523kcal63.8g213.2g39.6g19g
Valittu annoskoko840g762kcal31.9g106.6g19.8g9.5g
Annoskoko puolitettuna420g381kcal16g53.3g9.9g4.8g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180735