Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 13g116kcal0g0g13.1g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g349g70kcal4.5g10.5g0.7g0g
Kasvisliemikuutio 10g29kcal0.9g1.3g2.3g0.2g
Katkarapu 236g161kcal34g0g2.6g0g
Herne 105g72kcal5.3g9.8g0.4g3.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.1g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Spagetti 436g1428kcal44.5g289.7g4.8g14.6g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g8.7g34kcal2.9g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2324g3837kcal185g625g52.8g37.2g
Valittu annoskoko1162g1919kcal92.5g312.5g26.4g18.6g
Annoskoko puolitettuna581g959kcal46.3g156.3g13.2g9.3g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844