Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 15g132kcal0g0g15g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g399g80kcal5.2g12g0.8g0g
Kasvisliemikuutio 11g33kcal1g1.5g2.6g0.2g
Katkarapu 269g184kcal38.9g0g3g0g
Herne 120g83kcal6.1g11.2g0.5g3.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Spagetti 499g1632kcal50.8g331.1g5.5g16.7g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g10g39kcal3.3g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2656g4385kcal211.6g714.4g60.6g42.4g
Valittu annoskoko1328g2193kcal105.8g357.2g30.3g21.2g
Annoskoko puolitettuna664g1096kcal52.9g178.6g15.2g10.6g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844