Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 17g149kcal0g0g16.8g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g449g90kcal5.8g13.5g0.9g0g
Kasvisliemikuutio 12g38kcal1.2g1.7g2.9g0.2g
Katkarapu 303g207kcal43.7g0g3.3g0g
Herne 135g93kcal6.8g12.6g0.5g4.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.9g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Mustapippuri 2.2g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Spagetti 561g1836kcal57.2g372.5g6.2g18.8g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g11g44kcal3.7g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2988g4934kcal237.8g803.6g67.6g47.8g
Valittu annoskoko1494g2467kcal118.9g401.8g33.8g23.9g
Annoskoko puolitettuna747g1233kcal59.5g200.9g16.9g12g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844