Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g50g10kcal0.6g1.5g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Katkarapu 34g23kcal4.9g0g0.4g0g
Herne 15g10kcal0.8g1.4g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Spagetti 62g204kcal6.4g41.4g0.7g2.1g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g1.2g4.9kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana332g548kcal26.4g89.4g7.6g5.4g
Valittu annoskoko166g274kcal13.2g44.7g3.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna83g137kcal6.6g22.4g1.9g1.4g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844