Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g800g160kcal10.4g24g1.6g0g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Katkarapu 540g369kcal78g0g5.9g0g
Herne 240g165kcal12.1g22.5g1g7.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Spagetti 1000g3273kcal101.9g664g11g33.5g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g20g78kcal6.6g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5326g8794kcal424.2g1432.2g120.8g85g
Valittu annoskoko2663g4397kcal212.1g716.1g60.4g42.5g
Annoskoko puolitettuna1332g2199kcal106.1g358.1g30.2g21.3g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844