Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g150g30kcal1.9g4.5g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 4.1g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Katkarapu 101g69kcal14.6g0g1.1g0g
Herne 45g31kcal2.3g4.2g0.2g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Spagetti 187g612kcal19.1g124.2g2.1g6.3g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g3.7g15kcal1.2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana996g1644kcal79.4g268g22.6g16g
Valittu annoskoko498g822kcal39.7g134g11.3g8g
Annoskoko puolitettuna249g411kcal19.9g67g5.7g4g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844