Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g249g50kcal3.2g7.5g0.5g0g
Kasvisliemikuutio 6.9g21kcal0.7g0.9g1.6g0.1g
Katkarapu 168g115kcal24.3g0g1.9g0g
Herne 75g52kcal3.8g7g0.3g2.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Spagetti 312g1020kcal31.8g207g3.4g10.4g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g6.2g24kcal2.1g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1660g2741kcal132.4g446.6g37.6g26.2g
Valittu annoskoko830g1371kcal66.2g223.3g18.8g13.1g
Annoskoko puolitettuna415g685kcal33.1g111.7g9.4g6.6g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844