Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g299g60kcal3.9g9g0.6g0g
Kasvisliemikuutio 8.2g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Katkarapu 202g138kcal29.2g0g2.2g0g
Herne 90g62kcal4.5g8.4g0.4g2.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.6g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Spagetti 374g1224kcal38.1g248.3g4.1g12.5g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g7.5g29kcal2.5g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1992g3289kcal158.8g535.6g45g31.8g
Valittu annoskoko996g1645kcal79.4g267.8g22.5g15.9g
Annoskoko puolitettuna498g822kcal39.7g133.9g11.3g8g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844