Askon piirakka

1 voitaikina
3dl vehnäjauhoja
125g margariinia
5 rkl vettä
tee kaksi annosta
nypi voi ja jauhot lisää vesi pyöritä palloksi ja laita noin tunniksi jää kaappiin.

Kauli molemmat levyksi.

Tee peruna muusi tai käytä jauhetta
paista sipuli ja jauheliha lisää mausteet maun mukaan ja flora ruokakerma.

Sekoita kaikki aineet keskenään.

Voitele vuoka laita toinen kaulittu taikina vuuan pohjalle niin että reuna peittyy laita peruna-jauhelihaseos ja päälle toinen voitaikina levy.

Voitele munalla ja laita uuniin 200 astetetta ja noin 30-40min kunnes väri on kauniin vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2217 grammaa

1180
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Margariini, Pirkka75g540kcal0.8g0.8g60g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Perunamuusi400g318kcal6.4g48.4g10.8g3.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Rypsiöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g100g60kcal1g4.5g4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2217g4104kcal133.6g385.2g221.4g23g
Valittu annoskoko1109g2052kcal66.8g192.6g110.7g11.5g
Annoskoko puolitettuna554g1026kcal33.4g96.3g55.4g5.8g
Arvot/100g100g185kcal6g17.4g10g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182468