Askon piirakka

1 voitaikina
3dl vehnäjauhoja
125g margariinia
5 rkl vettä
tee kaksi annosta
nypi voi ja jauhot lisää vesi pyöritä palloksi ja laita noin tunniksi jää kaappiin.

Kauli molemmat levyksi.

Tee peruna muusi tai käytä jauhetta
paista sipuli ja jauheliha lisää mausteet maun mukaan ja flora ruokakerma.

Sekoita kaikki aineet keskenään.

Voitele vuoka laita toinen kaulittu taikina vuuan pohjalle niin että reuna peittyy laita peruna-jauhelihaseos ja päälle toinen voitaikina levy.

Voitele munalla ja laita uuniin 200 astetetta ja noin 30-40min kunnes väri on kauniin vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2217 grammaa

1180
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 585g2007kcal59.6g409.5g7g20.5g
Margariini, Pirkka225g1620kcal2.3g2.3g180g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Perunamuusi1200g954kcal19.2g145.2g32.4g9.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g996kcal114g0g60g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Rypsiöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g300g180kcal3g13.5g12g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6651g12312kcal400.2g1155.4g664.4g69g
Valittu annoskoko3326g6156kcal200.1g577.7g332.2g34.5g
Annoskoko puolitettuna1663g3078kcal100.1g288.9g166.1g17.3g
Arvot/100g100g185kcal6g17.4g10g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182468