Askon piirakka

1 voitaikina
3dl vehnäjauhoja
125g margariinia
5 rkl vettä
tee kaksi annosta
nypi voi ja jauhot lisää vesi pyöritä palloksi ja laita noin tunniksi jää kaappiin.

Kauli molemmat levyksi.

Tee peruna muusi tai käytä jauhetta
paista sipuli ja jauheliha lisää mausteet maun mukaan ja flora ruokakerma.

Sekoita kaikki aineet keskenään.

Voitele vuoka laita toinen kaulittu taikina vuuan pohjalle niin että reuna peittyy laita peruna-jauhelihaseos ja päälle toinen voitaikina levy.

Voitele munalla ja laita uuniin 200 astetetta ja noin 30-40min kunnes väri on kauniin vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2217 grammaa

1180
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 780g2676kcal79.5g546g9.4g27.3g
Margariini, Pirkka300g2160kcal3g3g240g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Perunamuusi1600g1272kcal25.6g193.6g43.2g12.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Rypsiöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g400g240kcal4g18g16g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8868g16416kcal533.4g1540.4g886g91.8g
Valittu annoskoko4434g8208kcal266.7g770.2g443g45.9g
Annoskoko puolitettuna2217g4104kcal133.4g385.1g221.5g23g
Arvot/100g100g185kcal6g17.4g10g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182468