Askon piirakka

1 voitaikina
3dl vehnäjauhoja
125g margariinia
5 rkl vettä
tee kaksi annosta
nypi voi ja jauhot lisää vesi pyöritä palloksi ja laita noin tunniksi jää kaappiin.

Kauli molemmat levyksi.

Tee peruna muusi tai käytä jauhetta
paista sipuli ja jauheliha lisää mausteet maun mukaan ja flora ruokakerma.

Sekoita kaikki aineet keskenään.

Voitele vuoka laita toinen kaulittu taikina vuuan pohjalle niin että reuna peittyy laita peruna-jauhelihaseos ja päälle toinen voitaikina levy.

Voitele munalla ja laita uuniin 200 astetetta ja noin 30-40min kunnes väri on kauniin vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2217 grammaa

1180
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.3g1.2g3.4g
Margariini, Pirkka38g270kcal0.4g0.4g30g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Perunamuusi200g159kcal3.2g24.2g5.4g1.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Rypsiöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g50g30kcal0.5g2.3g2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1108g2052kcal66.6g192.8g110.8g11.4g
Valittu annoskoko554g1026kcal33.3g96.4g55.4g5.7g
Annoskoko puolitettuna277g513kcal16.7g48.2g27.7g2.9g
Arvot/100g100g185kcal6g17.4g10g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182468