Askon piirakka

1 voitaikina
3dl vehnäjauhoja
125g margariinia
5 rkl vettä
tee kaksi annosta
nypi voi ja jauhot lisää vesi pyöritä palloksi ja laita noin tunniksi jää kaappiin.

Kauli molemmat levyksi.

Tee peruna muusi tai käytä jauhetta
paista sipuli ja jauheliha lisää mausteet maun mukaan ja flora ruokakerma.

Sekoita kaikki aineet keskenään.

Voitele vuoka laita toinen kaulittu taikina vuuan pohjalle niin että reuna peittyy laita peruna-jauhelihaseos ja päälle toinen voitaikina levy.

Voitele munalla ja laita uuniin 200 astetetta ja noin 30-40min kunnes väri on kauniin vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2217 grammaa

1180
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1170g4015kcal119.2g819g14g41g
Margariini, Pirkka450g3240kcal4.5g4.5g360g0g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Perunamuusi2400g1908kcal38.4g290.4g64.8g19.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1200g1992kcal228g0g120g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Rypsiöljy 81g716kcal0g0g81g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g600g360kcal6g27g24g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13302g24624kcal800g2310.6g1328.8g137.8g
Valittu annoskoko6651g12312kcal400g1155.3g664.4g68.9g
Annoskoko puolitettuna3326g6156kcal200g577.7g332.2g34.5g
Arvot/100g100g185kcal6g17.4g10g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182468