Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 585g1182kcal74.8g1.9g98.5g0g
Amerikan Pekoni filee, HK630g1008kcal132.3g1.9g567g0g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)113g371kcal30.4g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3555g5364kcal486.8g50.8g1386.8g15.4g
Valittu annoskoko1778g2682kcal243.4g25.4g693.4g7.7g
Annoskoko puolitettuna889g1341kcal121.7g12.7g346.7g3.9g
Arvot/100g100g151kcal13.7g1.4g39g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832