Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 650g1313kcal83.1g2.1g109.5g0g
Amerikan Pekoni filee, HK700g1120kcal147g2.1g630g0g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)125g413kcal33.7g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3950g5961kcal540.6g56.4g1541g17g
Valittu annoskoko1975g2980kcal270.3g28.2g770.5g8.5g
Annoskoko puolitettuna988g1490kcal135.2g14.1g385.3g4.3g
Arvot/100g100g151kcal13.7g1.4g39g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832