Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 16g33kcal2.1g0.1g2.7g0g
Amerikan Pekoni filee, HK18g28kcal3.7g0.1g15.8g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)3.1g10kcal0.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g149kcal13.6g1.6g38.4g0.4g
Valittu annoskoko49g75kcal6.8g0.8g19.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g37kcal3.4g0.4g9.6g0.1g
Arvot/100g100g151kcal13.8g1.6g38.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832