Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 195g394kcal24.9g0.6g32.8g0g
Amerikan Pekoni filee, HK210g336kcal44.1g0.6g189g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)38g124kcal10.1g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1185g1788kcal162.2g16.8g462.2g5.2g
Valittu annoskoko593g894kcal81.1g8.4g231.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna296g447kcal40.6g4.2g115.6g1.3g
Arvot/100g100g151kcal13.7g1.4g39g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832