Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 293g591kcal37.4g0.9g49.3g0g
Amerikan Pekoni filee, HK315g504kcal66.2g0.9g283.5g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)56g186kcal15.2g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1777g2682kcal243.4g25.2g693.6g7.6g
Valittu annoskoko889g1341kcal121.7g12.6g346.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna444g671kcal60.9g6.3g173.4g1.9g
Arvot/100g100g151kcal13.7g1.4g39g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832