Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 325g656kcal41.6g1g54.7g0g
Amerikan Pekoni filee, HK350g560kcal73.5g1.1g315g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)63g206kcal16.9g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1975g2980kcal270.6g28.2g770.4g8.6g
Valittu annoskoko988g1490kcal135.3g14.1g385.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna494g745kcal67.7g7.1g192.6g2.2g
Arvot/100g100g151kcal13.7g1.4g39g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832