Aurajuustopossua

Liha:

1. Pilko ja paista sipulit.

2. Lisää pilkotut porsaanfileet ja ananakset.

3. Mausta sopivaksi(musta- ja valkopippuri, suola ja yrttejä).

!! Grillausmausteet yms. jätetään pois, niistä ei saa kuin lisäaineita !!

Kastike:

1. Murennu aurajuusto ja lisää kerma.

2. Kuumenna niin kauan että aurajuusto sulaa.

3. Mausta ja anna hautua sopivan aikaa.

4. Kastikkeen paksuutta voi muuttaa lisäämällä ihan vettä sekaan.

Suolaa tuskin tarvii aurajuuston vuoksi käyttää.

Kastike kannattaa tarjoilla erikseen, jotta laihuttajat voivat ottaa sitä vain vähän.

Lisukkeet:

Lisukkeina voi käyttää lanttuja, porkkanoita, sipuleita ja punajuuria.

1. Kuori ja pilko juurekset ja asettele ne vuokaan.

2. Heitä joukkoon mausteita ja yrttejä ja sopiva määrä voi nokareita.

3. Paahda uunissa 225 asteessa sopivan aikaa n. 40 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Jnbasisti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto17g57kcal3.3g0g4.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 33g110kcal0.7g1g11.7g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 83g104kcal17.5g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g47g28kcal0.2g7g0g0.7g
Punajuuri 40g15kcal0.4g2.8g0.1g1g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Lanttu 20g5.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g837kcal46.6g32.2g57.6g7.6g
Valittu annoskoko336g419kcal23.3g16.1g28.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna168g209kcal11.7g8.1g14.4g1.9g
Arvot/100g100g125kcal6.9g4.8g8.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185254