Aurajuustopossua

Liha:

1. Pilko ja paista sipulit.

2. Lisää pilkotut porsaanfileet ja ananakset.

3. Mausta sopivaksi(musta- ja valkopippuri, suola ja yrttejä).

!! Grillausmausteet yms. jätetään pois, niistä ei saa kuin lisäaineita !!

Kastike:

1. Murennu aurajuusto ja lisää kerma.

2. Kuumenna niin kauan että aurajuusto sulaa.

3. Mausta ja anna hautua sopivan aikaa.

4. Kastikkeen paksuutta voi muuttaa lisäämällä ihan vettä sekaan.

Suolaa tuskin tarvii aurajuuston vuoksi käyttää.

Kastike kannattaa tarjoilla erikseen, jotta laihuttajat voivat ottaa sitä vain vähän.

Lisukkeet:

Lisukkeina voi käyttää lanttuja, porkkanoita, sipuleita ja punajuuria.

1. Kuori ja pilko juurekset ja asettele ne vuokaan.

2. Heitä joukkoon mausteita ja yrttejä ja sopiva määrä voi nokareita.

3. Paahda uunissa 225 asteessa sopivan aikaa n. 40 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Jnbasisti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto33g113kcal6.7g0g9.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 67g220kcal1.3g2g23.3g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 167g209kcal35g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g93g56kcal0.4g14g0.1g1.3g
Punajuuri 80g31kcal0.8g5.5g0.2g2g
Porkkana 65g21kcal0.4g3.6g0.1g1.7g
Lanttu 40g12kcal0.4g1.8g0.1g0.7g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g1674kcal93.2g64.2g115g15g
Valittu annoskoko672g837kcal46.6g32.1g57.5g7.5g
Annoskoko puolitettuna336g419kcal23.3g16.1g28.8g3.8g
Arvot/100g100g125kcal6.9g4.8g8.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185254