Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Purjosipuli 120g28kcal2.2g2.9g0.2g2.5g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl26g229kcal0g0g26g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g400g496kcal12.8g16.4g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2132g1796kcal36.2g100.4g138.4g31g
Valittu annoskoko1066g898kcal18.1g50.2g69.2g15.5g
Annoskoko puolitettuna533g449kcal9.1g25.1g34.6g7.8g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015