Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g586g164kcal3.5g34.9g1.2g14.7g
Purjosipuli 135g31kcal2.4g3.2g0.3g2.8g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl29g258kcal0g0g29.3g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g451g559kcal14.4g18.5g47.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2403g2024kcal40.6g113.2g156.2g35g
Valittu annoskoko1202g1012kcal20.3g56.6g78.1g17.5g
Annoskoko puolitettuna601g506kcal10.2g28.3g39.1g8.8g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015