Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Purjosipuli 15g3.4kcal0.3g0.4g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g50g62kcal1.6g2g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g224kcal4.6g12.6g17g3.8g
Valittu annoskoko133g112kcal2.3g6.3g8.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna67g56kcal1.2g3.2g4.3g1g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015