Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g651g182kcal3.9g38.7g1.3g16.3g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl33g287kcal0g0g32.6g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g501g621kcal16g20.5g52.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2670g2249kcal45.2g125.6g173.6g39g
Valittu annoskoko1335g1124kcal22.6g62.8g86.8g19.5g
Annoskoko puolitettuna668g562kcal11.3g31.4g43.4g9.8g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015