Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g782g219kcal4.7g46.5g1.6g19.5g
Purjosipuli 180g41kcal3.3g4.3g0.4g3.8g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl39g344kcal0g0g39.1g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g601g745kcal19.2g24.6g63.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3204g2699kcal54.4g150.8g208.4g46.6g
Valittu annoskoko1602g1349kcal27.2g75.4g104.2g23.3g
Annoskoko puolitettuna801g675kcal13.6g37.7g52.1g11.7g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015