Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g912g255kcal5.5g54.2g1.8g22.8g
Purjosipuli 210g48kcal3.8g5g0.4g4.4g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl46g401kcal0g0g45.6g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g701g870kcal22.4g28.8g73.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3738g3149kcal63.4g176g242.8g54.4g
Valittu annoskoko1869g1574kcal31.7g88g121.4g27.2g
Annoskoko puolitettuna935g787kcal15.9g44g60.7g13.6g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015