Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1040g291kcal6.2g61.9g2.1g26g
Purjosipuli 240g55kcal4.3g5.8g0.5g5g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl52g458kcal0g0g52g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g800g992kcal25.6g32.8g84g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4264g3591kcal72.2g201g277.2g62g
Valittu annoskoko2132g1796kcal36.1g100.5g138.6g31g
Annoskoko puolitettuna1066g898kcal18.1g50.3g69.3g15.5g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015