Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1042g292kcal6.3g62g2.1g26g
Purjosipuli 241g55kcal4.4g5.8g0.5g5g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl52g459kcal0g0g52.1g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g802g994kcal25.6g32.9g84.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4272g3598kcal72.6g201.4g277.8g62g
Valittu annoskoko2136g1799kcal36.3g100.7g138.9g31g
Annoskoko puolitettuna1068g900kcal18.2g50.4g69.5g15.5g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015